Hvordan velge Gulvstående Reklamespiller og veggmontert Reklamespiller?

Annonseaktøren er mer og mer populær i markedet.Markedsføringen av reklame fra papir til skjerm beviser at vitenskap og teknologi stadig utvikler seg, og at vitenskap og teknologi endrer alle aspekter av livet trinn for trinn.Med utviklingen av samfunnet og utviklingen av vitenskap og teknologi, er det flere og flere typer LCD-reklamespillere, og deres anvendelsesområde er mer og mer omfattende.Store kjøpesentre på ulike steder, små samfunnsbygg og så videre har sin skygge.

LCD-reklamespiller er mye brukt i livet vårt, og det har blitt et uunnværlig verktøy for dagens media- eller forretningsreklame.Den kan utføre annonsering raskere og mer nøyaktig.Som vi vanligvis ser LCD-reklamespiller, er det veggmontert, gulvstående, suspendert, plassert i heisbygningen, ulike former for modellering brukt i forskjellige anledninger.Men når vi skal kjøpe utstyr som kjøpere, bør vi velge gulvstående reklamespiller eller veggmontert reklamespiller?

Det følgende er å analysere fordeler og ulemper med gulvstående reklamespiller og veggmontert reklamespiller!

一 Fordeler med gulvstående reklamespiller:

1. Den gulvstående reklamespilleren har høy smidighet.Hvordan forstå det?Det vil si at så lenge bakken ikke er begrenset, kan den flyttes og plasseres etter eget ønske.

2. Rask varmespredning, uansett i den varme sommeren eller iskald vinter kan opprettholde normal drift, superrask varmespredning.

3. Den er veldig praktisk å rengjøre fordi den står på bakken og kan flyttes etter ønske.

55 tommers innendørs gulvstativ digital skilting for kommersiell visning (1)

二 Fordeler med veggmontert reklamespiller:

1. Den veggmonterte reklamespilleren henges på veggen, som ikke bare har et bredere publikum, men også fremstår som mer atmosfærisk og moteriktig.

2. Lite okkupasjonsområde, effektiv plassbesparelse.

Høy lysstyrkemonitor (3)

三 Hvordan velge?

1. Plasseringen av gulvstående annonsespiller er mobil og iøynefallende.Den brukes hovedsakelig i bank, finans, hotell, sykehus, kjøpesenter og andre næringer.Den viser tydelig reklameinformasjon og tolker merkevarebildet.

2. Hengende på veggen eller andre gjenstander, blir den veggmonterte reklamespilleren et unikt landskap for plassdekorasjon, og det er lett å fange øynene til kundene og oppnå formålet med publisitet.For tiden brukes veggmontert reklamespiller hovedsakelig i kjøpesentre, butikker, restauranter, supermarkeder, avanserte kontorbygg og andre steder.Veggmontert reklamespiller kan raskt frigi salgsfremmende informasjon og ny produktinformasjon, fokusere mer oppmerksomhet på forbrukere og forbedre merkevarebildet til bedrifter.

Enten det er en gulvstående reklamespiller eller en veggmontert reklamespiller, er hovedfunksjonene like.Det anbefales at brukerne velger i henhold til egne applikasjonsscenarier og faktiske behov.Prismessig er den gulvstående reklamespilleren dyrere enn den veggmonterte reklamespilleren.Installasjonen av de to typene reklamespillere er relativt enkel, og du kan velge den frittstående versjonen og nettverksversjonen av annonsespilleren.Kvaliteten på bedriftens image vil direkte påvirke deres egen overlevelse.Derfor legger store bedrifter stor vekt på deres merkevarefremme og viser sin beste side til kundene.Som et resultat spiller reklamespiller en uerstattelig rolle i bildet av industriprodukter og bedrifter.


Innleggstid: 20. mai 2021