Berøringsskjermkiosk for innendørs 3D-navigasjon

I henhold til bruken av store og mellomstore berøringsskjermer og stordatateknologi, er kjøpesenterveiledningssystemet en samlet systemprogramvare som gir løsninger på problemene til store og mellomstore kommersielle komplekser (som kjøpesentre, flyplasser og utstillinger). haller) som vanskeligheter med å finne biler, finne butikker og låse trafikk.Det tilbyr interaktive markedsføringstjenester for kjente merkevarer, bedrifter og forbrukere, hjelper kunder med å forbedre forbruksopplevelsen, hjelper selskapet med å forbedre den generelle forretningseffektiviteten og øke forretningsprosessene, skape en stor mengde økonomiske fordeler og er et effektivt medium for å fullføre spesialiseringen av serviceprosjekter.

https://www.layson-display.com/
https://www.layson-display.com/

Brukere kan finne sin plassering og spørre butikkene og offentlige servicefasiliteter i forskjellige etasjer.Kjøpesenterets veiledningssystem bruker 3D-bygningskartkontrollmodulen for å gi forbrukerne en raskere interaktiv følelse.

 

Søk i butikken i kjøpesenterets guidesystem, klikk på butikkdetaljer-knappen, og hopp automatisk til butikkdetaljsiden, som viser nøkkelinformasjonsinnholdet i butikken i form av tekst og diagram.Klikk for å gå fremover, og du kan automatisk hoppe til den intelligente veifinningsnavigasjonslinjen til butikken.

Det intelligente veiledningssystemet er koblet til parkeringssystemet til kjøpesenteret.Brukere kan fullføre tjenesteelementene som bilsøk og betaling i henhold til berøringsenheten, håndtere problemene med vanskelig bilsøk og lang købetaling på den underjordiske parkeringsplassen til kjøpesenteret, og gi kundene en reiseopplevelse av høy kvalitet.

https://www.layson-display.com/
https://www.layson-display.com/

Innføringen av intelligent veiledningssystem har lagt til forskjellige funksjoner til kjøpesentre.I tillegg til å gi kundene en rask kjøpsopplevelse, har det også viktige effekter på merkevarebildet og ledelsesmetoder til kjøpesentre.Det intelligente veiledningssystemet gir ut informasjon, som har en meget god presentasjonsmetode for merkevarepromotering og merkeeksponering.Samtidig kan det forbedre kommunikasjonen mellom forbrukere og bedrifter.

Gjennom samspillet med det intelligente veiledningssystemet kan forbrukere få informasjonsinnhold og ruteveiledning til kjøpesenteret.Samtidig overfører systemprogramvaren effektiv aktivitetsinformasjon som forhandlerens merkevare, varer og temaaktiviteter til forbrukerne, noe som øker forbrukernes inntrykk, for å oppnå målet om markedsføringsfremmende arbeid. Veiledningssystemet er anvendelig for 3D kartvisning og animert kartnavigasjonslinje, som gir linjeveiledningstjenesteelementer for merkevareimage, og viser kjøpesentermarkedsføringsaktiviteter og forretningstemaaktiviteter i formatet av multimediesystemfiler som bilder, tekster og korte videoer.Merkebildet er naturtro og mer smittende.

https://www.layson-display.com/

Innleggstid: mai-09-2022