Hva er fordelene med Stretched Bar LCD-skjerm

DeStretched Bar LCD-skjermspiller en svært viktig rolle i produktsalgsprosessen, og det påvirker direkte om kundene foretar kjøp.I denne prosessen spiller den produkter og anbefaler produkter til forbrukere.

 1627437434(1)

I dag, med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi, bidrar den stangformede flytende krystallskjermen også sterkt til forbedring av forretningsevner.Mange bedrifter bruker stavformede LCD-skjermer for å vise produkter ved å spille av bilder og tekst.

 

Fordeler: LCD bar displaykan bli mye brukt i bankskilt, bussholdeplassskilt, kunngjøringer om taxitak, t-bane- og kjøpesentre franchisebutikker og hyllereklamevisning.Med dynamisk kontrast er fargeskjermen mer mettet og lekker, den visuelle effekten er mer tredimensjonal og realistisk, den ultraraske responstiden, den unike svartfeltinnsettingen og baklysskanningsteknologien forbedrer den visuelle ytelsen under det dynamiske bildet.

 

Ruteskilt vises på busser, T-baner osv.

 1627437468(1)

1. Høy pålitelighet og god stabilitet

Det flytende krystallsubstratet med høy lysstyrke til den stangformede flytende krystallskjermen har gjennomgått teknisk behandling.Den vanlige TV-skjermen har egenskapene til en LCD-skjerm av industrikvalitet, med høy pålitelighet og god stabilitet, og er egnet for arbeid i tøffe miljøer.

 

2.Energisparing og lang levetid

Den stangformede LCD-skjermen bruker importerte aluminiumssubstrater, og evnen til å absorbere og avlede varme med stor effektivitet reduserer lysdempingen til LED-lampen til et lavt nivå.Påvirkningen fra bakgrunnsbelysningskildens varme på flytende krystallsubstratet reduseres til et minimum, noe som gir energisparing, lang levetid, effektiv energisparing, og produktet er lettere og tynnere.

 

3.Intelligent kontroll og god skjermeffekt

Den stangformede LCD-skjermen med høy lysstyrke er utstyrt med en lyssensor automatisk kontroller, som automatisk justerer skjermens lysstyrke i henhold til omgivelsene, slik at skjermbildet kan oppnå en god visuell effekt, samtidig som det oppnår energisparing og ekstremt lavt nivå. aldring av produktkomponenter.

 

4.Dynamisk kontrast

Bar LCD-skjermen har dynamisk kontrast, fargeskjermen er mer mettet og strålende, den visuelle effekten er mer tredimensjonal og naturtro, ultrarask responstid, unik svartfeltinnsetting og bakgrunnslysskanningsteknologi forbedrer den visuelle ytelsen under dynamiske bilder.

 

5. Driftstemperaturegenskaper til barskjermen

Den stangformede LCD-skjermen kan møte behovene til rask oppstart og klar bildevisning i et miljø med lav temperatur, og den kan operere døgnet rundt under naturlig omgivelsestemperatur, noe som er veldig egnet for utendørs visningsbehov.


Innleggstid: 17. august 2021